Minkake.no – Bestill kake på nett, hent hos Coop

Det ligger mye omsorg i en god kake, men det betyr ikke at du må bake den selv.
I MinKake baker vi – så du kan fokusere på kosen.

Tid er mangelvare, og anledninger som krever kake har derfor en merkelig tendens til å komme brått på - uansett hvor lenge du har hatt dem i kalenderen. Vi mener derfor at omsorgen i en kake ikke nødvendigvis ligger i at du selv må planlegge, bake og pynte, og ta oppvasken i etterkant. Så la deg selv slippe!

Kaker til alle anledninger

Vi baker til alle anledninger, også de som dukker opp som lyn fra klar himmel. Bestiller du innen klokka 12 har vi den nemlig ferdig til deg allerede neste virkedag, og slik kan du ha senkede skuldre fra bestilling til servering.

Kakene bakes i våre totalt ni Goman bakerier i Norge, og vi lager selvsagt også noen lokale spesialiteter. Finn ut hvilke kaker vi leverer til ditt område, legg enkelt inn din bestilling, og hent den i valgfri Coop-butikk når den er klar. Ekte håndverk fra oss til deg - aldri har det vel vært enklere å overlate bakingen til noen andre!

Se alle våre kaker her.

Vi tar selvsagt ikke lett på at du velger å legge bakingen i våre hender. Spør du oss er kaken nemlig ikke bare en dessert eller en birolle i en større setting, men et samlingspunkt i seg selv. Enten det er snakk om kransekaken i konfirmasjon, langepannekaken på dugnad eller et saftig stykke jordbærkake i mormors 80-årslag - kaken er ofte høydepunktet. Derfor tilbyr vi ikke bare et bredt utvalg av ulike bakverk, men gir deg også mulighet til å designe dem etter egen smak og begivenhet. Med MinKake kan du dermed samle gjengen din, store som små og til alle anledninger, trygg på at høydepunktet vil beholde sin status som nettopp dét.

Design din egen kake

Hos oss er det fantasien som setter grenser, ikke tidsklemma eller egne bakeferdigheter. Velg enkelt ut den kaken du ønsker deg på minkake.no, og tilpass selv hvordan den skal se ut og smake. Slik blir det enklere for deg å oppfylle barnets ambisiøse ønske om sjokoladekake i bamseform. Alle våre marsipankaker kommer med hvit marsipan og du kan velge mellom fire fargepaletter, tekst og eventuelt hvilket foto kaken skal dekoreres med. Slik slipper du å tenke på både handlelister og bakekunnskaper - eventuelt mangelen på dem. I stedet kan du med hvilepuls glede deg til det som faktisk er viktig i livet. Som å spise et deilig stykke ferdiglaget kake, for eksempel.